Γρήγορη πληρωμή λογαριασμών
Ως απλός επισκέπτης (guest user) στην ιστοσελίδα μας μπορείς να εξοφλήσεις το λογαριασμό σου γρήγορα και ασφαλισμένα με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας.
Αριθμός Πελάτη:
Αριθμός Λογαριασμού:
Ποσό (€):   Ψηφίο Ελέγχου: [ ]
 
 
   
Εάν θέλεις να εξοφλήσεις το λογαριασμό του συνδρομητικού σου κινητού και δεν γνωρίζεις κάποιες από τις πιο πάνω πληροφορίες, στείλε δωρεάν SMS με το κείμενο PAYINFO στο 8000.
Πληρωμή λογαριασμών μέσω του ebill
Ως εγγεγραμμένος χρήστης (registered user) στην ιστοσελίδα, μέσω του My Cyta, μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία ebill για ηλεκτρονική εξόφληση των λογαριασμών σου μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιπρόσθετα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία ebill για να έχεις πρόσβαση στις ακόλουθες διευκολύνσεις, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση:
  • Άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες και στα υπόλοιπα των λογαριασμών σου για όλες σου τις υπηρεσίες και ηλεκτρονική εξόφληση τους μέσω πιστωτικής κάρτας.
  • Γρήγορη ενημέρωση για το κόστος των κλήσεων που έχεις κάνει κατά τη διάρκεια του μήνα από το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο.
  • Πρόσβαση στην αναλυτική κατάσταση των κλήσεων που έχεις κάνει από το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο κατά τον τρέχοντα μήνα καθώς και για τους έξι προηγούμενους μήνες.